Anbefalinger

På denne side kan du læse udtalelser fra nogle af de børn og forældre, som jeg har samarbejdet med. Hvis du også gerne vil bestille undervisning til dit barn, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg er glad for, at Ditte har lært mig at bruge Appwriter, det bruger jeg meget i skolen.

Anders

7. klasse, 20/11-2020

Ditte har lært mig strategier, som jeg kan bruge, når jeg skal til eksamen.

Kasper

9. klasse, 26/11-2020

Indlevende indsigt

Ditte har i løbet af det sidste halve år undervist vores 12-årige datter, som er ordblind. Som professionel har Ditte en kæmpe faglig indsigt i de problematikker, mønstre og muligheder, der tegner sig for vores datter. Som person har hun samtidig den indlevelse, der gør hende i stand til hele tiden at tage sit udgangspunkt i barnets aktuelle dagsform og familiens ressourcer. I sin pædagogiske tilgang arbejder hun med at forøge læringens dybde via varieret undervisning, hvor både den taktile, auditive og visuelle sans sættes i spil. Ligeledes arbejder hun helhedsorienteret på tværs af faglige og trivselsmæssige perspektiver. Vi har som forældre fået en forståelse for ordblindhed i forhold til vores datter, som vi aldrig havde nået til alene.

Vores datter? Hun holder af fredag-formiddage, hvor hun knokler med at tilegne sig nye IT-strategier og lære fonetiske principper. Den iver og dedikation kommer kun, hvis man har en underviser med indlevende indsigt.

Maja Plum, ph.d. i pædagogik

Mor til Alberte, 13/11-2020

Vores søn på 12 år, som er ordblind, gennemførte et sommerskoleforløb, hvor Ditte underviste ham og introducerede ham for en række forskellige digitale værktøjer, der kan hjælpe ham.
Ditte er en yderst kompetent og pædagogisk underviser, der er god til at skabe en positiv relation til eleven. Vores søn oplevede at blive mødt med forståelse og et nærvær, der motiverede ham. På intet tidspunkt havde vi problemer med at få ham afsted til sommerskolen. Tværtimod. Og han talte hver dag positivt om Ditte og de forskellige opgaver, som de havde været igennem.

Fagligt har sommerskolen også rykket positivt i forhold til vores søns færdigheder. Han oplevede fremgang på en lang række parametre. Men vigtigst af alt er det mod på læring og den viden om hjælpeværktøjer han tog med sig fra sommerskolen. Begge dele får han nemlig brug for i sin videre udvikling.

Tanja og René

Forældre til Severin, 9/11-2020

Ditte er en fantastisk kompetent lærer, som med stor tålmodighed og mildhed får sin elev til at vokse. Ditte er fagligt meget velfunderet, og med sin menneskelige indsigt og empati var hun hurtigt i kontakt med vores datter og afkodede hendes vanskeligheder og niveau. Vores datter følte sig tryg med det samme og så frem til undervisningen med Ditte, som i høj grad har styrket hendes læsning og anvendelsen af hjælpemidler.

Ditte er meget engageret i, at eleven får bedst mulige støtte. Jeg deltog i undervisningen til slut i forløbet, hvilket viste sig at være en fordel, så jeg bedre kan støtte læsning og skrivning i fremtiden. Jeg kan på det varmeste anbefale Ditte.

Line

Mor til Sofie, 4/6-2020

Jeg har stadig stor gavn af Dittes undervisning og bruger det, jeg lærte fortsat.
Jeg synes, undervisningstimen var meget effektiv. Ditte er en god underviser og utrolig behagelig.
Hannah, 16 år

Tidligere elev, 8/3-2020

Nogle af navnene er ændret, fordi forfatteren ønskede at være anonym.