Anbefalinger

På denne side kan du læse udtalelser fra nogle af de børn og forældre, som jeg har samarbejdet med.

Kære Ditte. Tak for et super godt modul. Jeg tænker, at det fine fremmøde også afspejler, at vi alle synes, der har været noget godt og spændende at møde op til. Så stor ros til dig her fra. Du har været en super underviser.

Maria Smidsholm Lambertsen, studerende på videreuddannelsen 'Læsevejledning i grundskolen'

Københavns Professionshøjskole, 8/1-2022

Hej Ditte.

Vil bare lige ønske dig en rigtig god sommer, du har jo de seneste år været en vigtig brik i vores og Oscars sommerferie! Men som tidligere skrevet, så har vi været så heldige, at Oscar har fået plads på en ordblindeefterskole, og derfor får han ”fri for skole” her i sommerferien. Men vi reklamerer højt for dig og dine fantastiske ophold, hvis vi hører om nogen, der har brug for det!
De bedste hilsner fra Oscar, Michel og Linda.

Linda

Mor til Oscar, 3/7-2021

Ditte, du er fantastisk.
Du har hjulpet min søn Nicolai til at blive endnu bedre til at læse og skrive. Du har præsenteret bedre hjælpemidler end han i forvejen havde.
Selv om han var skeptisk til at starte med, har han fået rigtig meget ud af det.
Hans dansklærer fortæller blandt andet, at han ikke kender nogen, der er så cool til ordblinde hjælpemidler som Nicolai. Et fint 10 tal i en engelsk stil siger også en del.
Tak for dig!

Pia Nøhr Ellegaard

19/6-2021

Hej Ditte. Tak for at du hjalp mig igennem hele vejen. Og tak fordi du fandt ud af jeg er ordblind. Alle de hjælpemidler du har sørget for at jeg fik har hjulpet helt vildt meget. Det var hyggeligt at komme hos dig hver fredag. Kærlig hilsen Lærke

Lærke, 10 år

26/3-2021

Tusind tak for alt din hjælp Ditte. Du har været en fantastisk støtte og vejleder gennem hele processen. Både for Lærke og os, samt kommunikationen med skolen. Du har givet Lærke en fantastisk motivation til at ville lære mere, og et mod til at springe ud i at være “anderledes” i skolen. Hun bruger andre værktøjer i undervisningen end de andre børn, men du har styrket hende i troen på sig selv og egne evner. Af hjertet TAK!

Pia Galschiøt Bentzen

27/3-2021

Ditte er fagligt meget dygtig. Ditte har en viden og erfaring, som gør, at hun kan hjælpe børn på en helt anden måde, end man kan som forældre. Som forældre er det en stor hjælp at kunne sparre med Ditte vedrørende skole, lektier og eksamener. Dittes venlige væsen gør, at hver undervisningsgang er en god og positiv oplevelse for mine børn.

Anna

Mor til Christian på 13 år og Frederik på 16 år, 9/2-2021

Begge mine børn er blevet testet via den normale skoletest og konkluderet ordblinde. Da testen desværre er meget generel, havde jeg som mor behov for at sikre, at både mine børn og jeg selv forstod deres egne specifikke udfordringer. Min forventning (til en udredning, red.) var at få en bredere individuel beskrivelse af deres udfordringer. Denne forventning blev 100% opfyldt i form af en meget fyldig og detaljeret rapport samt et produktivt evalueringsmøde.

En af de meget positive oplevelser ved dette forløb var den tryghed og ro, som begge mine børn havde omkring udredningen. Der var flere ting, der gjorde, at de begge, trods forskellige personligheder, følte sig trygge under begge testdage:

  • Dittes tilgang til de individuelle personligheder.
  • Dittes imødekommenhed.
  • Rare og rolige omgivelser.
  • Udredningen foregik på de præmisser, som det enkelte barn kunne klare.
  • Der var fokus på, at dansk er mere end at kunne læse godt eller stave alle ord rigtigt.

Jeg havde mulighed for at overvære testen. Både det at kunne følge testen, den fyldestgørende rapport og evalueringsmødet har givet mig en forståelse af, hvordan og hvor meget mine børn er ordblinde, og samtidig også en vigtig forståelse af, hvor de er mest udfordret.

Den sidste del har hjulpet både mine børn og mig til at forstå, hvilke områder der skal fokuseres på, fordi der er mulighed for, at det kan forbedres. Det har givet den fordel, at vi i forbindelser med lektier har mulighed for at arbejde aktivt med udfordringsområderne og samtidig bruge styrkeområderne som motivation.

Opsummering: Dittes Gode Sider og Nyt Mod kan anbefales på grund af professionalisme, grundighed og en fantastisk personlighed.

Christina Scheel

25/1-2021

Jeg er glad for, at Ditte har lært mig at bruge Appwriter, det bruger jeg meget i skolen.

Anders

7. klasse, 20/11-2020

Ditte har lært mig strategier, som jeg kan bruge, når jeg skal til eksamen.

Kasper

9. klasse, 26/11-2020

Indlevende indsigt

Ditte har i løbet af det sidste halve år undervist vores 12-årige datter, som er ordblind. Som professionel har Ditte en kæmpe faglig indsigt i de problematikker, mønstre og muligheder, der tegner sig for vores datter. Som person har hun samtidig den indlevelse, der gør hende i stand til hele tiden at tage sit udgangspunkt i barnets aktuelle dagsform og familiens ressourcer. I sin pædagogiske tilgang arbejder hun med at forøge læringens dybde via varieret undervisning, hvor både den taktile, auditive og visuelle sans sættes i spil. Ligeledes arbejder hun helhedsorienteret på tværs af faglige og trivselsmæssige perspektiver. Vi har som forældre fået en forståelse for ordblindhed i forhold til vores datter, som vi aldrig havde nået til alene.

Vores datter? Hun holder af fredag-formiddage, hvor hun knokler med at tilegne sig nye IT-strategier og lære fonetiske principper. Den iver og dedikation kommer kun, hvis man har en underviser med indlevende indsigt.

Maja Plum

13/11-2020

Vores søn på 12 år, som er ordblind, gennemførte et sommerskoleforløb hos Nyt Mod, hvor Ditte underviste ham og introducerede ham for en række forskellige digitale værktøjer, der kan hjælpe ham.
Ditte er en yderst kompetent og pædagogisk underviser, der er god til at skabe en positiv relation til eleven. Vores søn oplevede at blive mødt med forståelse og et nærvær, der motiverede ham. På intet tidspunkt havde vi problemer med at få ham afsted til sommerskolen. Tværtimod. Og han talte hver dag positivt om Ditte og de forskellige opgaver, som de havde været igennem.

Fagligt har sommerskolen også rykket positivt i forhold til vores søns færdigheder. Han oplevede fremgang på en lang række parametre. Men vigtigst af alt er det mod på læring og den viden om hjælpeværktøjer han tog med sig fra sommerskolen. Begge dele får han nemlig brug for i sin videre udvikling.

Tanja og René

Forældre til Severin, 9/11-2020

Ditte er en fantastisk kompetent lærer, som med stor tålmodighed og mildhed får sin elev til at vokse. Ditte er fagligt meget velfunderet, og med sin menneskelige indsigt og empati var hun hurtigt i kontakt med vores datter og afkodede hendes vanskeligheder og niveau. Vores datter følte sig tryg med det samme og så frem til undervisningen med Ditte, som i høj grad har styrket hendes læsning og anvendelsen af hjælpemidler.
Ditte er meget engageret i, at eleven får bedst mulige støtte. Jeg deltog i undervisningen til slut i forløbet, hvilket viste sig at være en fordel, så jeg bedre kan støtte læsning og skrivning i fremtiden. Jeg kan på det varmeste anbefale Ditte.

Line

Mor til Sofie, 4/6-2020

Jeg har stadig stor gavn af Dittes undervisning og bruger det, jeg lærte fortsat.
Jeg synes, undervisningstimen var meget effektiv. Ditte er en god underviser og utrolig behagelig.
Hannah, 16 år

Tidligere elev, 8/3-2020

Jeg har udelukkende fået meget positive tilbagemeldinger fra såvel forældre som børn, der har været i Dittes hænder. Det er noget af en præstation, ikke mindst taget i betragtning, at en del af børnene har komplekse problemstillinger. Det er tydeligt, at Ditte har kompetencerne til at undervise på en måde, som virkelig rykker!
Liselotte Kulpa

Indehaver af Nyt Mod, 17/7-2019

 
Nogle af navnene er ændret, fordi forfatterne ønskede at være anonyme.