Anbefalinger

På denne side kan du læse om, hvordan elever, forældre og samarbejdspartnere har oplevet at arbejde sammen med mig. Hvis du også gerne vil bestille undervisning til dit barn, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Ditte er en fantastisk kompetent lærer, som med stor tålmodighed og mildhed får sin elev til at vokse. Ditte er fagligt meget velfunderet, og med sin menneskelige indsigt og empati var hun hurtigt i kontakt med vores datter og afkodede hendes vanskeligheder og niveau. Vores datter følte sig tryg med det samme og så frem til undervisningen med Ditte, som i høj grad har styrket hendes læsning og anvendelsen af hjælpemidler. Ditte er meget engageret i, at eleven får bedst mulige støtte. Jeg deltog i undervisningen til slut i forløbet, hvilket viste sig at være en fordel, så jeg bedre kan støtte læsning og skrivning i fremtiden. Jeg kan på det varmeste anbefale Ditte.

Line

Mor til Sofie

Jeg har stadig stor gavn af Dittes undervisning og bruger det, jeg lærte fortsat.
Jeg synes, undervisningstimen var meget effektiv. Ditte er en god underviser og utrolig behagelig.
Hannah, 16 år

Tidligere elev

Jeg har udelukkende fået meget positive tilbagemeldinger fra såvel forældre som børn, der har været i Dittes hænder. Det er noget af en præstation, ikke mindst taget i betragtning, at en del af børnene har komplekse problemstillinger. Det er tydeligt, at Ditte har kompetencerne til at undervise på en måde, som virkelig rykker!

Liselotte Kulpa

Indehaver og medstifter, Nyt Mod