Betingelser

Undervisningens omfang

Et undervisningsforløb består som udgangspunkt af 10 undervisningsgange. Hver undervisningsgang varer to lektioner, dvs. i alt 90 minutter, og ligger så vidt muligt på samme tidspunkt hver uge. Der er ikke undervisning på helligdage og i skolernes ferie, medmindre vi aftaler andet.

Ud over de 20 lektioners eneundervisning inkluderer prisen, at vi ved forløbets afslutning mødes og evaluerer barnets udbytte.

Derudover tilbyder jeg løbende vejledning til forældre undervejs i forløbet samt telefonisk overlevering til barnets klasselærer eller skolens læsevejleder, når forløbet er slut.

 

Pris og betaling

Prisen for individuel undervisning er 550 kr. pr. lektion. Den samlede pris er således 11.000 kr. for et forløb på 20 lektioner fordelt på 10 undervisningsgange. Der kommer ikke moms på. Du kan læse mere om undervisningen her.

Betalingen sker forud ad to omgange: Inden 1. gang og inden 6. gang. Det er muligt at betale via MobilePay til 201070 eller via bankoverførsel til reg.: 9851, konto 2075660874 (Jutlander Bank). Betalingsfristen fremgår af den faktura, som I modtager sammen med bekræftelsen på vores aftale. For at undervisningen skal kunne gennemføres som aftalt, er det en forudsætning, at I overholder betalingsfristerne.

 

Bestilling og forlængelse af forløb

Du kan se ledige undervisningstider her på hjemmesiden.

SE LEDIGE TIDER

Hvis I ønsker at forlænge et forløb efter de 10 gange og gerne vil beholde det samme undervisningstidspunkt, skal I give mig besked senest ved 8. undervisningsgang.
Efter 8. undervisningsgang kan jeg desværre ikke længere garantere, at der vil være en ledig undervisningstid på det tidspunkt, I foretrækker.

 

Afbudspolitik

Nedenstående er gældende pr. 1. maj 2020.

  • Afbud senest kl. 20 på aftenen inden aftalt undervisning: Giver I besked om et afbud senest kl. 20 på aftenen inden aftalt undervisning, betaler I ikke noget for den tabte undervisningsgang. Denne mulighed kan I benytte op til to gange i løbet af et undervisningsforløb. Derefter koster et afbud 550 kr. pr. gang.
  • Afbud senere end kl. 20 på aftenen inden aftalt undervisning: Melder I afbud senere end kl. 20 på aftenen inden aftalt undervisning, betales der fuld pris for den tabte undervisningsgang.

Afbud skal meddeles telefonisk eller via sms til mig på tlf. 31 33 11 13.

Det sker yderst sjældent, at jeg bliver nødt til at aflyse en undervisningsgang, men skulle det ske, vil I blive blive tilbudt en erstatningsgang på et tidspunkt, der passer jer.