Betingelser

Undervisningens omfang

Et undervisningsforløb består som udgangspunkt af 10 undervisningsgange. Hver undervisningsgang varer to lektioner, dvs. i alt 90 minutter, og ligger så vidt muligt på samme tidspunkt hver uge. Der er ikke undervisning på helligdage og i skolernes ferie, medmindre vi aftaler andet.

Ud over de 20 lektioners eneundervisning inkluderer prisen, at vi ved forløbets afslutning mødes og evaluerer barnets udbytte.

Derudover inkluderer prisen for et forløb faglig sparring til forældrene samt telefonisk overlevering til barnets klasselærer eller skolens læsevejleder, når forløbet er slut.

 

Afbudspolitik for prøvegange, ugentlig undervisning, forældremøder og øvrige konsultationer

Afbud skal meddeles telefonisk eller via sms til mig på tlf. 31 33 11 13.
 

  • Afbud senest 24 timer før vores aftale: Giver I besked om et afbud senest 24 timer inden vores aftale, betaler I ikke noget. Denne mulighed kan I benytte op til to gange i løbet af et undervisningsforløb. Ved mere end 2 afbud i løbet af et forløb koster afbud 550 kr. pr. gang.
  • Afbud senere end 24 timer inden vores aftale: Melder I afbud inden for 24 timer op til vores aftale, betaler I fuld pris for den tabte gang, da jeg ikke kan nå at fylde tomme pladser op med så kort varsel.

Skulle jeg blive nødt til at aflyse en undervisningsgang, vil I blive tilbudt en erstatningsgang på et tidspunkt, der passer jer.
 

Pris og betaling

Prisen for individuel undervisning er 575 kr. pr. lektion. Den samlede pris er således 11.500 kr. for et forløb på 20 lektioner fordelt på 10 undervisningsgange. Der kommer ikke moms på. Du kan læse mere om undervisningen her.

Betalingen sker forud ad to omgange: Inden 1. gang og inden 6. gang. Det er muligt at betale via MobilePay til 201070 eller via bankoverførsel til reg.: 9851, konto 2075660874 (Jutlander Bank). Betalingsfristen fremgår af den faktura, som I modtager sammen med bekræftelsen på vores aftale. For at undervisningen skal kunne gennemføres som aftalt, er det en forudsætning, at I overholder betalingsfristerne.

 

Bestilling og forlængelse af forløb

Du kan se ledige undervisningstider her på hjemmesiden.

SE LEDIGE TIDER

Hvis I ønsker at forlænge et forløb efter de 10 gange og gerne vil beholde det samme undervisningstidspunkt, skal I give mig besked senest ved 8. undervisningsgang.
Efter 8. undervisningsgang kan jeg desværre ikke længere garantere, at der vil være en ledig undervisningstid på det tidspunkt, I foretrækker.

 

Pris og afbudspolitik for intensive kurser

Prisen for et intensivt kursus er 6900 kr. for 6 undervisningsgange à 90 minutters varighed. I vil ca. 2 måneder inden kursets start modtage en faktura. Betaling sker forud for første undervisningsgang via MobilePay til 201070 eller via bankoverførsel til reg.: 9851, konto 2075660874 (Jutlander Bank).

Intensive kurser ligger altid i ferier. Vi mødes én gang inden ferien og fem gange i ferien (dagligt mandag-fredag). Den første mødegang ligger ca. en måned inden ferien. Det betyder, at der er ca. en måned mellem første og anden mødegang.
 

  • Afbud senest 24 timer inden første mødegang: Hvis I afmelder kurset mindst 24 timer inden første mødegang, refunderes hele kursusprisen.
  • Afbud efter første mødegang: Hvis I afmelder kurset inden for en uge efter første mødegang, får I refunderet 5000 kr. Ved afbud senere end en uge efter første mødegang, refunderes kursusprisen ikke.