Her kan du læse om de intensive kurser, jeg tilbyder i sommerferien 2021. Du er velkommen til at skrive til mig via min kontaktformular, hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil høre mere.

 

OBS: DER ER UDSOLGT TIL ALLE SOMMERENS INTENSIVE KURSER.

Sommerferien 2021

En uges eneundervisning i skrivning

Dette kursus er for dig, der gerne vil have nemmere ved at stave og formulere tekster. Kurset består af 6 undervisningsgange samt et opfølgende møde.

En uges eneundervisning i læsning

Dette kursus er for dig, der er ordblind og gerne vil have nogle værktøjer, som gør det nemmere at læse og forstå tekster. Kurset består af 6 undervisningsgange samt et opfølgende møde.

Få mere ud af dine it-hjælpemidler

Dette kursus er for dig, der er ordblind og gerne vil have endnu mere ud af dine it-hjælpemidler. Det kan fx være AppWriter, CD-ord, IntoWords, Nota, tale-til-tekst eller diverse apps til din mobil. Kurset består af 6 undervisningsgange samt et opfølgende møde.

VIP-kurset

Dette forløb er for dig, som tidligere har fået undervisning af mig. Vi genopfrisker de ting, som vi har arbejdet med tidligere, og arbejder med endnu flere brugbare læse- og skriveteknikker. Kurset består af 6 undervisningsgange samt et opfølgende møde.