Individuel undervisning i læsning og skrivning

Jeg tilbyder individuel undervisning i læsning og skrivning. Undervisningen har fokus på det, som driller barnet mest – men ofte kommer vi omkring både læseforståelse, afkodning, fonologisk opmærksomhed, stavning, skriftlig formulering og ordforråd.

Jeg inddrager altid it-hjælpemidler i undervisningen, fordi hjælpemidlerne gør det muligt at følge med fagligt i skolen og arbejde selvstændigt.

Vi mødes én gang om ugen i et af disse lokaler. Hver undervisningsgang varer 2 lektioner, dvs. i alt 90 minutter. Et forløb består som udgangspunkt af 20 lektioner fordelt på 10 undervisningsgange. Inkluderet i prisen er løbende vejledning til jer, så I bliver godt klædt på til at støtte jeres barns læse-skriveudvikling, både nu og fremadrettet. Prisen inkluderer desuden et evaluerende møde efter sidste undervisningsgang, hvor vi følger op på barnets udbytte af undervisningen.

I er velkomne til at starte med en prøvegang, inden I binder jer til et forløb på 10 gange.

Prisen pr. lektion er 550 kr. Den samlede pris for et undervisningsforløb på 20 lektioner er 11.000 kr. Der kommer ikke moms på. Du kan bestille undervisning ved at sende en mail til ditte@dittesgodesider.dk eller ved at benytte kontaktformularen.