Udredning for ordblindhed

Jeg foretager ordblindeudredninger af børn og unge på vegne af Nyt Mod. Ved udredningen afdækkes barnets styrker og svagheder i læsning og skrivning grundigt over 2 x 90 minutter, fordelt over to dage.

Barnet bliver blandt andet testet i læsning af enkeltord, sætningslæsning, tekstlæsning, stavning, ordforråd, fonologisk opmærksomhed, lytteforståelse, skriftlig formulering og hukommelsesspændvidde. Undervejs holder vi pauser efter behov. Jeg gør meget for, at det skal være en god oplevelse, hvor barnet føler sig tryg og godt tilpas.

Efterfølgende får I en rapport, som beskriver vanskelighederne og kommer med anbefalinger til, hvad barnet har behov for for at komme videre i sin læse-skriveudvikling. Jeg kommer med helt konkrete forslag til øvelser, som underviseren med fordel kan bruge i barnets læseundervisning. Derudover kommer jeg med forslag til, hvordan både skolen og hjemmet kan støtte barnets læse-skriveudvikling bedst muligt. I mødes også med Liselotte Kulpa (indehaver af Nyt Mod) og mig, hvor I får vejledning i, hvordan I kan støtte barnet fremadrettet.

Jeg udreder for ordblindhed tidligst i slutningen af 1. klasse. Det er også muligt at udrede unge og voksne for ordblindhed.

Der er mulighed for to forskellige rapporter:

  • En rapport (ca. 8 sider), der beskriver og dokumenterer barnets vanskeligheder og behov for støtte. Prisen er 5300 kr. eksklusiv moms.
  • En udvidet rapport (ca. 16 sider), hvor barnets testresultater, vanskeligheder og behov for støtte bliver beskrevet indgående. Rapporten giver grundig dokumentation for barnets styrker og udfordringer i læsning og skrivning, samt hvilken indsats der er brug for fremadrettet. Prisen for en udredning med udvidet rapport er 7.200 kr. eksklusiv moms.

 

Hvis du gerne vil bestille en udredning til dit barn, skal du kontakte Liselotte Kulpa på tlf. 30 23 31 01 eller sende en mail til info@nyt-mod.dk.