Udredning for ordblindhed

Jeg foretager ordblindeudredninger af børn og unge på vegne af Nyt Mod. Ved udredningen afdækkes barnets styrker og svagheder i læsning og skrivning grundigt over 2 x 90 minutter, fordelt over to dage.

Barnet bliver blandt andet testet i læsning af enkeltord, sætningslæsning, tekstlæsning, stavning, ordforråd, fonologisk opmærksomhed, lytteforståelse, skriftlig formulering og hukommelsesspændvidde. Undervejs holder vi pauser efter behov. Jeg gør meget for, at det skal være en god oplevelse, hvor barnet føler sig tryg og godt tilpas.

Efterfølgende får I en rapport, som beskriver vanskelighederne og kommer med anbefalinger til, hvad barnet har behov for for at komme videre i sin læse-skriveudvikling. Jeg kommer med helt konkrete forslag til øvelser, som underviseren med fordel kan bruge i barnets læseundervisning. Derudover kommer jeg med forslag til, hvordan både skolen og hjemmet kan støtte barnets læse-skriveudvikling bedst muligt. I mødes også med Liselotte Kulpa (indehaver af Nyt Mod) og mig, hvor I får vejledning i, hvordan I kan støtte barnet fremadrettet.

Jeg udreder for ordblindhed tidligst i slutningen af 1. klasse. Det er også muligt at udrede unge og voksne for ordblindhed.

 
Der er mulighed for to forskellige rapporter:

  • En lang rapport (15-20 sider), hvor barnets testresultater, vanskeligheder og behov for støtte bliver beskrevet i detaljer. Prisen for en udredning med en lang rapport er 7.100 kr. eksklusiv moms.
  • En kortere rapport (ca. 7 sider), der ligeledes beskriver udredningen, vanskelighederne og behovet for støtte, men mindre detaljeret. Prisen for en udredning med en kortere rapport er 5100 kr. eksklusiv moms.

 

Hvis du gerne vil bestille en udredning til dit barn, kan du kontakte Liselotte Kulpa på tlf. 30 23 31 01 eller sende en mail til info@nyt-mod.dk.