Min baggrund

Jeg er 35 år og uddannet cand.mag. i audiologopædi (tale-, høre- og læsevidenskab) fra Københavns Universitet. Sideløbende med uddannelsen i audiologopædi arbejdede jeg først hos Nota (Nationalbibliotek for mennesker med læsevanskeligheder) og derefter hos Nyt Mod, hvor jeg underviste og udredte børn med læse-skrivevanskeligheder.

I 2019 stiftede jeg Dittes Gode Sider, hvorfra jeg tilbyder undervisning til børn med læsevanskeligheder og/eller sproglige vanskeligheder. Det betyder meget for mig, at de børn og forældre, jeg samarbejder med, bliver klædt godt på til at håndtere de udfordringer, de møder i hverdagen. Undervisningen er individuel og tager altid udgangspunkt i, hvor barnet er i sin skrift- og talesproglige udvikling. Du kan læse udtalelser fra forældre og tidligere elever her.

Ved siden af mit arbejde i Dittes Gode Sider har jeg blandt andet været ansat som underviser på Københavns Professionshøjskole og som ekstern konsulent ved Nationalt Videncenter for Læsning. Du kan læse mit fulde CV på LinkedIn.

Hvis du vil se mere om, hvad jeg laver i og uden for undervisningen, er du meget velkommen til at følge med på Instagram og Facebook.