Undervisning til børn med udtalevanskeligheder

Jeg tilbyder undervisning til børn i alderen 4-7 år, der har udtalevanskeligheder (fonologiske vanskeligheder). Det kan være alvorlige udtalevanskeligheder, som gør, at barnets tale er meget svær at forstå, eller milde udtalevanskeligheder, hvor barnet erstatter enkelte lyde med andre lyde.
 

Indhold og varighed

Et forløb består som udgangspunkt af 10 mødegange à 45 minutters varighed. Vi mødes på et fast tidspunkt en gang om ugen. Det er vigtigt, at mindst én forælder deltager i undervisningen.
 
Den første gang tester jeg barnet med forskellige tests. Derefter mødes vi en gang om ugen i 9 uger. Hver gang vi ses, får I nogle øvelser med hjem, som det er vigtigt, at I laver dagligt. Øvelserne tager ca. 15 minutter at lave.
 
Inkluderet i prisen er også et opfølgende møde, hvor vi evaluerer barnets udbytte af forløbet, og hvor du klædes godt på til at støtte dit barns sprogudvikling fremadrettet.
 
Det er muligt at gennemføre undervisningen online, hvis I bor langt fra København.
 

Prisen pr. gang er 575 kr. Den samlede pris for et undervisningsforløb på 10 mødegange er 5.750 kr. Der kommer ikke moms på.
OBS! Jeg har p.t. lukket for undervisning og vejledning.