Prøvegang

Det er muligt at komme til en uforpligtende prøvegang. Vi mødes til 90 minutters undervisning og vejledning hos mig i København.

 

 Prøvegangen kan fx indeholde:

  • Jeg introducerer dit barn for nogle effektive læse- og staveteknikker.
  • Jeg viser jer nogle it-hjælpemidler, som gør læsning og skrivning nemmere. Hvis dit barn allerede bruger it-hjælpemidler, får I tips til, hvordan man kan få endnu mere ud af hjælpemidlerne.
  • Du får nogle konkrete værktøjer til at støtte dit barns læse-, skrive- og sprogudvikling fremadrettet.
  • Du får vejledning i, hvordan du kan få en god dialog med skolen om dit barns aktuelle udfordringer, så I hurtigst muligt kan få den rette støtte.
  • Jeg tjekker, at dit barns frilæsningsbøger har den rette sværhedsgrad.
  • I får det at vide, hvis jeg ser nogen tegn på ordblindhed, sproglige vanskeligheder eller andre udfordringer hos barnet, som bør afdækkes nærmere.
  • Skulle det vise sig, at jeg ikke er den rette til at hjælpe jer, kan jeg henvise jer videre til andre dygtige fagpersoner.

 

En prøvegang koster 1150 kr. Hvis du gerne vil bestille en prøvegang, kan du kontakte mig via min kontaktformular, ved at sende en mail til ditte@dittesgodesider.dk eller ved at ringe til mig på tlf. 31 33 11 13.

Det siger forældrene:

Indlevende indsigt

Som professionel har Ditte en kæmpe faglig indsigt i de problematikker, mønstre og muligheder, der tegner sig for vores datter. Som person har hun samtidig den indlevelse, der gør hende i stand til hele tiden at tage sit udgangspunkt i barnets aktuelle dagsform og familiens ressourcer. (…) Vi har som forældre fået en forståelse for ordblindhed i forhold til vores datter, som vi aldrig havde nået til alene.

Maja Plum

Mor til Alberte

Du kan læse flere udtalelser her.