Prøvegang for elever med ordblindhed

Hvis du er forælder til et barn med ordblindhed, har I mulighed for at booke mig til en uforpligtende prøvegang, hvor I kan møde mig og se, hvordan undervisningen foregår.

 

 Prøvegangen kan fx indeholde:

  • Jeg introducerer dit barn for nogle effektive læse- og staveteknikker.
  • Jeg viser jer nogle it-hjælpemidler, som gør læsning og skrivning nemmere. Hvis dit barn allerede bruger it-hjælpemidler, får I tips til, hvordan man kan få endnu mere ud af hjælpemidlerne.
  • Du får nogle konkrete værktøjer til at støtte dit barns læse-, skrive- og sprogudvikling fremadrettet.
  • Du får vejledning i, hvordan du kan få en god dialog med skolen om dit barns aktuelle udfordringer, så I hurtigst muligt kan få den rette støtte.
  • Jeg tjekker, at dit barns frilæsningsbøger har den rette sværhedsgrad.
  • I får det at vide, hvis jeg ser nogen tegn på ordblindhed, sproglige vanskeligheder eller andre udfordringer hos barnet, som bør afdækkes nærmere.
  • Skulle det vise sig, at jeg ikke er den rette til at hjælpe jer, kan jeg henvise jer videre til andre dygtige fagpersoner.

 

En prøvegang varer 90 minutter og koster 1150 kr. Efterfølgende er det helt valgfrit, om I ønsker at booke et undervisningsforløb.
OBS! Jeg er på barsel d. 1. april – 31. december 2022.

Det siger forældrene:

Som professionel har Ditte en kæmpe faglig indsigt i de problematikker, mønstre og muligheder, der tegner sig for vores datter. Som person har hun samtidig den indlevelse, der gør hende i stand til hele tiden at tage sit udgangspunkt i barnets aktuelle dagsform og familiens ressourcer. (…) Vi har som forældre fået en forståelse for ordblindhed i forhold til vores datter, som vi aldrig havde nået til alene.

Maja Plum

13/11-2020

 
Du kan læse flere udtalelser her.