Her ser du et overblik over mine ydelser

Klik på hver enkelt ydelse for at læse mere. Hvis du ikke finder det, du søger, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg tilbyder

Undervisning i læsning og skrivning

Pris: 550 kr pr. lektion

Barnet og jeg mødes én gang om ugen, enten i jeres hjem eller hos mig. Hver undervisningsgang varer 90 minutter (2 lektioner). Et forløb består som udgangspunkt af 10 gange. Prisen inkluderer materialer.

Læse-skriveudredning

Pris: 7.100 kr. ekskl. moms

Jeg foretager udredninger af børn på vegne af Nyt Mod. Efterfølgende får I en rapport, hvor jeg beskriver vanskelighederne og kommer med anbefalinger til, hvad barnet har behov for for at komme videre i sin læse-skriveudvikling. 

Skriftlig udtalelse efter et forløb

700 kr.

Efter et undervisningsforløb tilbyder jeg at skrive en detaljeret udtalelse med observationer fra undervisningen samt forslag til, hvordan I kan støtte barnets læse-skriveudvikling fremadrettet. 

Vil du gerne træne stavning med dit barn derhjemme?

Forældre efterlyser ofte materialer, som de kan bruge til at træne stavning med deres barn. Jeg anbefaler de små hæfter med børnekrydsord fra Baskerville, som findes i forskellige sværhedsgrader.

Hvis du ønsker flere idéer til, hvordan du og dit barn kan arbejde med læsning, skrivning og sprog derhjemme, så følg med på Instagram og Facebook. Der kommer jeg med idéer til aktiviteter, som er hyggelige og lærerige at lave sammen.

Ditte på FacebookDitte på InstagramDitte på YouTube