Her ser du et overblik over mine ydelser

Klik på hver enkelt ydelse for at læse mere. Hvis du ikke finder det, du søger, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg tilbyder

Undervisning i læsning og skrivning

550 kr pr. lektion

Hver undervisningsgang varer 90 minutter (2 lektioner) og ligger på samme tidspunkt hver uge. Et forløb består som udgangspunkt af 10 gange. Prisen inkluderer materialer og løbende vejledning.

Læse-skriveudredning

Fra 5300 kr. ekskl. moms

Jeg foretager ordblindeudredninger på vegne af Nyt Mod. Efter udredningen får I en rapport, hvor jeg beskriver jeres barns styrker og vanskeligheder i læsning og skrivning. Derudover kommer jeg med anbefalinger til, hvad barnet har behov for for at komme videre i sin læse-skriveudvikling. 

Vil du gerne træne stavning med dit barn derhjemme?

Forældre efterlyser ofte materialer, som de kan bruge til at træne stavning med deres barn. Jeg anbefaler de små hæfter med børnekrydsord fra Baskerville, som findes i forskellige sværhedsgrader.

Hvis du ønsker flere idéer til, hvordan du og dit barn kan arbejde med læsning, skrivning og sprog derhjemme, så følg med på Instagram og Facebook. Der kommer jeg med idéer til aktiviteter, som er hyggelige og lærerige at lave sammen.

Ditte på FacebookDitte på InstagramDitte på YouTube