Med jævne mellemrum bliver jeg spurgt, om jeg kan anbefale en god bog eller et godt spil til små børn. Børn er så forskellige, så det kan være svært at anbefale noget uden at kende barnet. Men som logopæd og mor har jeg i årenes løb afprøvet mange bøger og spil sammen med mine elever og mine egne børn. Så når jeg selv skal give gaver, er det stort set altid de samme ting, jeg vender tilbage til, fordi de er særligt gode til:

– At skabe læselyst hos de mindste.
– At introducere børn til bogstavernes navne, lyde og former på en sjov måde.
– At give anledning til, at børn og voksne bruger sproget sammen på en hyggelig måde.

Her kommer min liste med go-to-gaver til børn i alderen 0-5 år:

 

Gaveidéer til børn på 0-1 år

 

Gaveidéer til børn på 2-3 år

 

Gaveidéer til børn på 4-5 år

Ditte på FacebookDitte på Instagram